Kan ik je ook mailen, dat formulier lukt niet.
Ja, dat kan. Het mailadres is info dan zo’n apestaartje en dan indischeschrijfschool.nl, en dan alles achter elkaar.
Ja, dat kan. Het mailadres is info dan zo’n apestaartje en dan indischeschrijfschool.nl, en dan alles achter elkaar.
Laten we telefonisch kennismaken en samen overleggen of het een goed idee is. Dan horen we elkaars stem, en dat is gemakkelijker en gezelliger dan de hele tijd mailen.
We verplaatsen een afspraak of we telefoneren via Whatsapp, net wat het gemakkelijkste is.
Dat hangt af van uw ambitie. Wilt u 500 pagina’s schrijven dan duurt het langer dan wanneer u 50 pagina’s ook mooi vindt. Dat bespreken we dan ook.
Dat bespreken we in het eerste gesprek. Iedereen schrijft in een ander tempo. Wanneer u elke dag gemiddeld een uurtje aan het werk kunt besteden, dan komt u al heel ver.
Familie kan moeilijk doen, dat is waar. Maar het kan altijd meevallen. We kunnen overleggen hoe erg het nu eigenlijk echt is. En in het uiterste geval maakt u twee edities van het levensverhaal: eentje voor de familie en eentje voor degenen die het echt moeten weten.
Het belangrijkste is dat het verhaal er komt, de -d en -dt zijn van minder belang. Daar kan ik u in de eindversie mee helpen. Als u een email kunt schrijven, dan kunt u ook het levensverhaal opschrijven. Het is een kwestie van structuur en dan heel veel zinnen achter elkaar schrijven.
Helemaal niet. Er zijn altijd technische trucjes die ik u kan leren zodat een tekst levendig wordt. Dus dat is helemaal geen probleem.
Liever niet, eigenlijk. Talent maakt lui. Getalenteerde mensen geloven te snel dat het goed zit. Geef mij maar iemand die bereid is met gevoel te schrijven.
Indischeschrijfschool.nl is het digitale platform voor cursussen en schrijfbegeleiding voor degenen die verbonden zijn met Indië.
Schrijfster en inititatiefneemster Vilan van de Loo biedt per 2017 coaching aan per mail, telefoon en op bijeenkomsten zodat iedereen kan leren zijn of haar herinneringen op te schrijven.
KITLV, Nationaal Archief, Rijksmuseum en KIT, publiek domein wikimedia commons.